Radiestezia reprezintă fenomenul prin care un sistem viu recepţionează extrasenzorial (în afară organelor de simţ) din oceanul energetic şi informaţional un anume semnal inforenergetic de interes, necunoscut, căutat anterior, iar în cazul descoperirii reacţionează într-un mod prestabilit de operatorul radiestezist printr-o senzaţie sau mişcare fizică particulară sau prin stări afectiv-sentimentale specifice. Prin aceste senzaţii sau mişcări, propria raţiune ia act de existenţa sau inexistentă semnalului căutat şi a anumitor caracteristici ale generatorului de semnal.

Radistezia este o metodă de diagnosticare alternativă, pentru practicarea căreia e nevoie nu numai de cunoştinţe solide, ci şi de un strop de intuiţie. Radistezia foloseşte anumite indicatoare, cum ar fi baghete sau pendule, care captează vibraţiile organismului. În ce constă? Probabil aţi văzut persoane care are o sîrmă de cupru îndoită în forma literei „V“. Cu această ansă, îndreptată cu vîrful către pacient, persoana respectivă determină bolile de care suferă organismul respectiv. Nu este o metodă de tratament, dar, avînd în vedere că se foloseşte de mii de ani, a devenit o metodă utilă şi destul de sigură de diagnoză.

Marele, imensul sistem informaţional-energetic, computerul viu care este Banca de Date Universală numită şi Cronica Akashă nu este altceva decât instrumentul Spiritului Divin care îmbracă întreaga Creaţie.

Prin radiestezie se investigheaza regnurile minerale, vegetale si animale, dar se poate investiga si omul, precum si structura sa energetica, problemele si necazurile sale, precum si planurile superioare ale lumii astrale si a celei superioare.
Ca regula generala, orice persoana sanatoasa fizic si mintal, care detine un intelect care sa-i permita sa-si manifeste gandirea logica, poate practica radiestezia cu ajutorul ansei si pendulului. In vechime, aceasta stiinta era cunoscuta ca rabdomantie si a facut de-a lungul veacurilor obiectul a numeroase superstitii. Radiestezia cu bagheta magica a fost cunoscuta in China cu mii de ani in urma. Pe un basorelief datand de acum aproximativ 4000 de ani este prezentat imparatul Yu tinand in mana un instrument in forma de vergea, asemanator unei baghete unghiulare. In China, inainte de contruirea locuintelor, era consultat un specialist numit „geomant” (prezicator in pamant) care, cu ajutorul unui obiect asemanator baghetei unghiulare, analiza locul destinat constructiei.

În timpul războiului din Vietnam, Armata americană întâmpina probleme mari în luptele terestre. Bazele americanilor erau aruncate în aer una câte una cu ajutorul explozibilului aşezat sub ele, plasat acolo prin tunelele săpate special. Negăsind o altă soluţie pentru rezolvarea acestei probleme, a fost adusă pe frontul vietnamez persoana care poseda calităţi extrasenzoriale, care se oferise să ajute Armata americană. Prin metodele sale, aceasta a determinat traseul canalelor subterane, ajungând până la gurile lor de intrare, reuşind astfel să anihileze acţiunile Armatei vietnameze.
În ambele cazuri descrise, determinările s-au efectuat pe baza unui fenomen încadrat în domeniul paranormalului, cunoscut sub numele de radiestezie.

Cu instrumentele radiestezice poti determina si afla multe informatii despre mediul care te inconjoara: de la curatenie spirituala si energetica, pana la atasamentele fata de lucruri sau persoane, de la surse de apa sau zacaminte pana la sursele bolilor si ale necazurilor.
Infoenergetica a elaborat un sistem de parametrii inforenergetici care, prin masurare, iti pot oferi o imagine de ansamblu asupra subiectului cercetat, asta presupunand si stadii de degradare sau evolutie umana, tendinte de boala si/sau refacere a structurilor umane, animale sau minerale.
Masuratorile radiestezice, realizate de catre un operator radiestezic experimentat, pot duce la descoperiri de persoane disparute, la obiecte pierdute, pot determina cauzele unor probleme in casa, birou sau relatii.
Cu toate acestea prin masuratoare radiestezica nu se poate pune diagnostic medical si nici nu este recomandat. Tratamentele radiestezice nu inlocuiesc medicamentatia, dar realizate impreuna pot creste sansele de vindecare.
Radiestezia este o arta pentru oricine isi doreste sa creasca spiritual si sa se puna in ajutorul celorlalti.

Tehnicile Info Reiki se aplica si pentru sanatate cit si in afaceri, sau in orice alt domeniu sau situatie pe care dorim sa o rezolvam. de exemplu in afaceri se poate masura fidelitatea unui partener de afaceri. Se poate masura care este cea mai buna oferta din trei existente. puteti masura fidelitatea si eficienta unui angajat din firma dumneavoastra.

Influentele Karmice si situatii specifice din viata noastra pot fi masurate cu ajutorul tehnicilor de Info Reiki. Se poate identifica starea de sanatate a organelor interne a unui pacient sau pentru propria persoana. Lista de exemple poate continua.

Info Reiki este un sistem care combina tehnicile Reiki cu anumite tehnici din Radiestezie.

MASURATORI RADIESTEZICE – PARAMETRI

PARAMETRI INFO-ENERGETICI

MASURATORI RADIESTEZICE / INFO-ENERGETICE

Ce este Radiestezia?

Fenomenul prin care un sistem viu recepţionează un anumit semnal din noianul de informaţii şi energii ce-l înconjoară şi  reacţionează conform unui cod prestabilit este una din definiţiile conceptului de radiestezie.

Radiestezia este arta de a utiliza indicatoarele radiestezice (baghete, penduluri, anse) făcând să intervină puterea şi voinţa spiritului operatorului pentru a descoperi tot ceea ce este ascuns facultăţilor raţionale ale individului, dar mai ales este o metodă de acces la BANCA DE DATE UNIVERSALĂ în care se păstrează istoricul informaţiillor despre lumile văzute şi nevăzute, care informaţii coexistă cu cele prezente şi în careeste înscris viitorul lumii materiale şi celei spirituale. Marele, imensul sistem informaţional-energetic, computerul viu care este Banca de Date Universală numită şi Cronica Akashă nu este altceva decât instrumentul Spiritului Divin care îmbracă întreaga Creaţie.
 Radiestezia se poate practica cu instrumente specifice: nuieluşa de alun, pendulul sideral şi tabelul specific de citire şi calculaţie, ansa şi raportorul, rigla Turenne, indicatoare în formă de L. şi de V. etc. Pendulul constituie un instrument util care poate fi folosit eficient în multe domenii de interes   divers.
 .

MASURATORI RADIESTEZICE – PARAMETRI

Structura Umana

a. Structura fizica – SF – Reprezinta structura corpului nostru, a organelor, materia grosiera
palpabila
b. Structura biosica – SB – Reprezinta partea noastra rationala, mai subtila, nepalpabila.
c. Structura noesica – SN – Reprezinta sufletul nostru. Este energia noastra fundamentala fara de care nu am putea trai. Este darul lui Dumnezeu pentru noi.
d. Sarpele Kundalinii – SK – Este sinele nostru, el suntem noi. SK trebuie sa se mantuie, el este cel care se reincarneaza, cel care vrea sa se intoarca de unde a cazut.

SK se afla la baza coloanei vertebrale, pe canalul mare, si doarme. Cand incepe sa se trezeasca incepe a urca pe coloana, deschizand chakrele si portile lor spirituale. Cu cat este mai sus, cu atat este omul mai constient de el insusi. In momentul in care a ajuns la chakra VII se uneste sinele (SK) cu constientul atunci omul este treaz.

EBF – energia benefica fundamentala

SS – Starea de sanatate

SV – Starea de vitalitate – Reprezinta potentialul de vitalitate al organismului sau al organului.

DH – Duhul Sfant sau Lumina Interna – Reprezinta Lumina interna, cata Lumina ai si manifesti  ca spirit.

VI – vibratia interna – reprezinta calitatea Luminii pe care o manifesti ca spirit.

PD – Protectia Divina – Reprezinta ADEVARATA protectie. Este protectia care oferita de Dumnezeu in functie de meritele noastre de acum si de alta data.

IP – iertarea pacatelor – Reprezinta cat din totalitatea pacatelor facute pana in momentul masuratorii au fost iertate.

CER – Cerul aferent din care a venit Spiritul (SK) la incarnare . Exista 10 ceruri si 7,2 anticeruri.

CD – Credinta in Dumnezeu – Reprezinta credinta in Dumnezeu. Mai reprezinta si increderea, comunicarea si iubirea Divinitatii.

RVD – Realizarea Voii Lui Dumnezeu Tatal – Reprezinta cat din Voia Lui Dumnezeu Tatal realizam noi cu LA. (liber arbitru)

RVI – Realizarea Voii Lui Iisus Hristos – Reprezinta cat din Voia Lui Iisus Hristos realizam noi cu LA.

RVM – Realizarea Voii Maici – Reprezinta cat din Voia Fecioarei Maria realizam noi cu LA.

PIE – Puterea infoenergetica – Reprezinta capacitatea unui om de a emite energii si informatii.

ISN – Integritatea sufletului

La nastere fiecare primim ceea ce se numeste suflet, energia fundamentala a vietii, fara de care nu am putea trai. Aceasta energie (sufletul) poate fi vandut, pierdut, furat, afectat, informat, taiat etc.

Vandut: catre demon in schimbul a ceea ce se doreste. Cand moare persoana sufletul merge la demon.

Pierdut: prin despartiri, iubiri pierdute, averi pierdute, o parte din SNi se duce cu acea persoana pierduta.

Informat: se pot implementa programe la nivel de suflet care sa conditioneze omul sa faca anumite lucruri, sunt treceri peste LA si se palteste foarte scump.

Afectat: poate fi pietrificat, inghetat, etc. => omul nu mai simte, nu mai poate iubi, este un fel de robotel.

Adaugat: se poate adauga suflet ca trecere peste LA sau pentru a creste putere de influenta a persoanei cu SNad.

Tot ce tine de afectarea sufletului este un pacat catre Duhul Sfant, catre D-zeu si catre Iisus Hristos. A te juca cu sufletul este unul din cele mai grave pacate.

TD- Trecerea peste demoni – Reprezinta puterea unui spirit de a trece peste puterea unui numar de demoni.

VT – Valoare de terapeut – Reprezinta puterea de terapeut a unui om, care include cunoastrerea, accesul la energii si puterea de exorcizare a demonilor si a entitatilor bolilor.

MP – misiunea personala – Reprezinta numarul de fapte bune (FB) facute pana la un anumit moment din numarul de FB planificate pana in acel moment. Toate entitatile venite la intrupare au de indeplinit un numar de FB. Cu cat este mai evoluata entitatea, nr de FB alocate acesteia este mai mare si complexitatea FB este mai mare.

I – Iubirea

CI – Capacitatea de Iertare

ABEP = Anomalii bioenergetice patogene.ABEP sunt perturbari, disfunctii, modificari structurale, stare patogena a organismului in fizic sau energetic.

DN – demoni

CORZI Malefice – stringuri, sunt cordoane care leaga la nivel energetic doua entitati. Dupa actiunea pe care o au asupra entitatilor corzile pot fi malefice sau benefice.Exista corzile karmice, care ne leaga de persoanele cu care am avut legaturi in vietile anterioare. Nivelul energetic la care se conecteaza o coarda difera de la o persoana la alta, si difera de asemenea de situatie.

SPATII – Sunt volume de energie si informatie, create si destinate obţinerii unor anumite efecte. Blestemele pot fi spatii malefice. Spatiile pot avea diferite functii, totul depinzand de programul, algoritmul care este introdus in ele.

Pot fi : benefice sau malefice
-de curatare sau energizare
-de anihilare a diferitilor agenti malefici (amprente, spatii, programe)
-de protectie
-trimise in timp si spatiu
-statice sau dianamice
-create de unul sau mai multi oameni
-create pt oameni, animale, planete, case, obiecte, etc.

PROGRAME – Programele sunt informatii introduse in Lumina sau Intuneric pentru ca aceasta sa faca ceva anume. Sunt mai complexe si pot determina anumite actiuni. Pot fi facute pe suflet, pot fi introduse in spiritele naturii, in argintul viu, in campuri.

SCHEME – Programe intr-o forma mai complexa

AMPRENTE INFO-ENERGETICE – pot fi benefice sau malefice.

CAMPURI – principale sapte chakre  le corespund sapte campuri ENERGETICE.

SK – Sarpele Kundalini – Este sinele nostru, el suntem noi. SK trebuie sa se mantuie, el este cel care se reincarneaza, cel care vrea sa se intoarca de unde a cazut. SK se afla la baza coloanei vertebrale, pe canalul mare, si doarme. Cand incepe sa se trezeasca incepe a urca pe coloana, deschizand chakrele si portile lor spirituale. Cu cat este mai sus, cu atat este omul mai constient de el insusi. In momentul in care a ajuns la chakra VII se uneste sinele (SK) cu constientul atunci omul este treaz.

ENM – Entitati Noesic Malefice . ENM-urile nu sunt demoni.

Se stie la tara ca orice boala este data de un spirit, spiritul bolii, pe care vraciul sau babele vindecatoare il descanta (exorcizeaza). Aceste spirite ale bolilor sunt entitati noesic malefice – ENM-uri. Sunt entitati create de demon cu SN luat de la oameni sau animale. Sunt create pentru a distruge creatia lui Dumnezeu, adica OMUL.  ENM-urile coordonează agenţii fizici malefici de tipul bacteriilor, microbilor, virusurilor etc. Pentru insanatosire aceste ENM-uri trebuie anihilate. ENM-urile mari sau foarte mari sunt cele care determina boli grave cum ar fi: cancer, leucemie, hepatita, scleroza in placi, etc .

ECM –  entitati conceptuale malefice

Entitatile malefice ale bolilor pot fi impartite in:

ENM – entitati noesic malefice
ECM – entitati conceptuale malefice
ESCM – entitati supraconceptuale malefice
Aceasta este o impartire pur didactica dupa maleficitate, putere, cunoastere si anticerul din care vin aceste entitati pt a face rau.
ESCM – entitati supraconceptuale malefice

ARGINT VIU – mercur in stare energetica

INFECTII – se masoara daca exista infectii in organism.