1. Trandafirul

Trandafirul exprima felul in care rezisti tentatiei. Daca ai cules trandafirul, atuncu cu siguranta este un tip de om care nu rezista tentatiilor.

2. Calul

Prin cal, descrii de fapt partenerul ideal pentru tine.

3. Noua locatie in care te-ai trezit brusc este de fapt locul tau favorit din aceasta lume. Aici ai vrea sa fii chiar daca ar trebui sa faci imposibilul!

4. Cel sau cea care te-a batut pe umar este persoana in care ai cel mai mult incredere.

5. Apa este simbolul apetitului tau sexual. Marimea apei reprezinta marimea libidoului pe care il ai iar, claritatea apei este opinia ta in legatura cu sexul. Daca apa este murdara, acest lucru semnifica faptul ca ai probleme cu sau prejudecati legate de sex in timp ce apa curata, clara, reprezinta atitudinea pozitiva asupra sexului. Cu cat apa este mai adanca cu atat de multa pasiune tratezi actul de a face dragoste. Micile detalii, cum ar fi bulele, valurile sau curentii, creioneaza faptul ca ai tendinte jucause atunci cand faci sex.

Prezenta vietuitoarelor pe si in apa, reprezinta o dorinta mai mare decat cea obisnuita  de a face  copii.

Felul in care apa se misca, reprezinta libidoul. Cu cat se misca mai tare.cu atat libidoul este mai crescut.

Felul in care alegi sa traversezi raul, reprezinta modul in care cauti un partener. Traversarea raului este  echivalenta cu faptul ca esti dispus sa iesi in lume si sa cauti pana gasesti persoana aceea speciala.

Atunci cand trebuie sa cauti persoana romantica tu :

1. Vei cauta pana vei gasi perechea perfecta

2. Crrezi oportunitati de a interactiona cu diferite persoane pentru ca nu esti ingrijorat ca nu vei gasi persoana pentru tine

3. Nu ti-ai creat un stereotip pe care sa-l cauti in mod neaparat.

4. din cauza experientelor pe care le-au avut prietenii tai, esti un pic reticent in ceea ce privesc relatiile

Felul in care alegi sa traversezi apa reprezinta cat de libertin esti in abordarea sexuala. Daca incerci sa gasesti o modalitate prin care sa traversezi apa, reprezinta interesul tau pentru experientele sexuale noi iar, daca incerci sa traversezi apa cu picioarele, atunci, nu esti deschis la noutatile sexuale. De asemenea felul in care interactionezi cu apa reprezinta libidoul tau. Daca alegi sa te arunci in apa, atunci poti fi comparat cu o pisica salbatica insa poate spune si faptul ca actionezi fara a te gandi, spre deosebire de cel ce alege sa caute o cale de a traversa apa (un pod) care mai intai gandeste si apoi actioneaza.

Recipientul de baut.

a. Descrierea recipientului descrie felul in care vezi o relatie romantica sau atasamentul fata de o persoana. Daca recipientul este plin si are o intrebuintare practica, (un termos sau o sticla de apa) atunci tu cauti sa te integrezi intr-o relatie realistica.

Daca recipientul este unul ornamental, relatia ta este ma mullt idealistica, sentimentala si aventuroasa. Esti un visator.

Daca recipientul este murdar si ponosit sau abandonat atunci esti pesimist si simti ca esti intr-o relatie de prea mult timp.

b. Daca iei recipientul cu tine, atunci esti dispus sa cauti fericirea pe termen lung si nu esti interesat de micilie escapade romantice.

c. Daca iei recipientul cu tine si il si umpli, inseamna ca sexul reprezinta o parte foarte importanta din viata ta.