psihoterapie_individuala

SIMTI CA TE AFLI INTR-UN IMPAS EXISTENTIAL?

In viata ta au aparut situatii noi pentru care nu esti pregatit sa le faci fata, ai neplaceri in lucrul cu colegii sau nu poti trece peste trauma lasata de un divort sau a a unui deces ?

TE AFLI UNDE TREBUIE!

Obiectivul general al psihoterapiei este asistarea si depasirea tuturor acestor probleme.

Nu trebuie sa te gandesti ca mergand la un consult psihologic vei sta pe o canapea şi te vei plânge non-stop in timp ce psihologul iti va da un pumn de pastille. De asemenea, nu lua in considerare ceea ce spun altii: ”mergi la psiholog-esti nebun”!

Ai ajuns aici, pe site-ul www.consult-psihologie.ro pentru ca ai momente in care te simti singur, esti pesimist, ai fobii, dificultati legate de somn sau chair ai devenit dependent de substante daunatoare (droguri, alcool, tigari).

 Ai cautat informatii legate de starea ta si ai intrat pe site-ul nostru  pentru ca este perfect normal sa te ingrijesti de sanatatea ta psihica.

Psihoterapeutii nostri sunt specializati sa te asculte, NU te critica si NU te evalueaza. Ei doar te  respecta promovandu-ti unicitatea ca si individ asigurandu-te de maxima CONFIDENTIALITATE.

Ce facem mai departe in cadrul sedintelor de psihoterapie individuala?

Psihoterapeutul tau va face impreuna cu tine urmatorii pasi:

1.  O LISTA de probleme pe care doresti sa le rezolvi in cadrul sedintei de psihoterapie individuala.

De ex: îmbunătăţirea relaţiei cu părinţii, renunţarea la fumat, reducerea stărilor de anxietate/deprimare, creşterea productivităţii la serviciu, îmbunătăţirea vieţii de cuplu sau vieţii sexuale etc.
Vom intelege cauzele acestor probleme: obstacolele din trecut, mecanismele automate implicate în generarea problemei.

2. Vom INTERVENI asupra problemelor avand in vedere dinamica raspunsurilor terapeutice, mecanismele defensive, rezistentele manifestate, idiciile de progres, integrarea si autocontrolul.

După analiza situaţiei actuale, vor fi abordate pe rând toate problemele de pe lista de probleme, acţionând asupra cauzelor lor, într-o atmosferă de acceptare, înţelegere şi colaborare.

3. Impreuna vom IMPLMENTA  modificarile personale in viata de zi cu zi , reflectand realist dar necritic ci prin sustinere neconditionata.

4. La incheierea psihoterapiei individuale  vom REEVALUA cazul si efectele terapeutice confirmand succesul si autonomia dvs in dezvoltare ca si individ.

Indiciul 3-Paste

 "Problema pe care o au oamenii nu este că ţintesc prea sus şi eşuează, ci că ţintesc prea jos şi reuşesc." Michelangelo