reiki 2 Majoritatea dintre noi ne dorim sa fim sanatosi atat fizic cat si mental. Unii dintre noi ne dorim insa si sanatae spirituala, imbunatatirea Karmei sau chiar vindecarea ei. Dorim sa ne impacam cu noi si sa fim din ce in ce mai buni, mai luminati.

Pentru aceste lucruri avem la dispozitie mai multe metode cum ar fi Yoga, Qi Gong  sau Reiki.

Reiki ii ajuta pe oameni sa-si mentina sau sa-si regaseasca sanatatea, reduce stresul ,ajuta la obtinerea claritatii mentale si identificarea scopului in viata. Ii ajuta sa cunoasca realitatea in mod obiectiv  si, totodata, sa-si dezvolte latura spirituala a personalitatii lor. Reiki este o forta omniprezenta, de aceasi varsta cu omenirea, mereu cunoscuta si dintotdeauna prezenta pe Pamant. Ea este singura si indivizibila. Mai mult, este una din caile prin care poti atinge SATORI, adica ILUMINAREA. Reiki actioneaza asupra fiecarei persoane intr-un mod diferit, creeaza echilibru si sprijina procesul de vindecare.

Terapia reiki este cea mai simpla, mai usoara si mai accesibila forma de vindecare, deoarece poate fi invatata de oricine,  oricand, indiferent de varsta,  sex, religie si nu presupune sa ai experienta anterioara.  

Terapia Reiki se datoreaza lui Mikao Usui, cel care a numit aceasta energie Reiki.  Usui s-a nascut in 15 august 1865, in Japonia. Din viata sa reiese ca a fost o persoana careia ii placea sa invete si era adeptul invataturii pana la moarte. Disciplinele indragite de el erau medicina, psihologia si arta poetica, dar principalul sau scop era dezvoltarea spirituala si vindecarea corpului fizic. Dorinta sa imensa era sa afle cum poate vindeca cu ajutorul mainilor, ca si Isus.

Marele avantaj al acestei tehnici este ca poti sa canalizezi aceasta energie pentru a te vindeca singur, de la o banala durere de cap si pana la boli mai grave.

Un tratament complet presupune in jur de 12 pozitii ale mainilor deasupra capului si corpului. Energia reiki este intuitiva ,ea stie exact unde si cum sa vindece si din acest motiv nu e nevoie sa crezi in ea si nici sa ii imprimi propriile tale ganduri. 

Beneficiile Reiki sunt:

 – Relaxare  totala

– Vindecare fizica, emotionala, mentala

– Evolutie spirituala

Fa un pas spre lumina si vindecare, vino la cabinetul individual de psihologie Luminita Anglade unde, alaturi de maestrul in terapia Reiki  Luminita Anglade  vei invata sa te redescoperi!