CUBUL

Cubul te reprezinta pe tine si ceea ce crezi despre cub este de fapt ceea ce crezi despre tine. De exemplu daca crezi ca acest cub este realizat din piatra de guloare galbena atunci, cum galbenul inseamna caldura iar piatra inseamna duritate, poti spune ca esti o personalitate echilibrata si crezi ca esti o persoana atat calda cat si puternica.Distanta dintre tine si cub reprezinta cat de mult te intelegi pe tine. Daca cubul este departe atunci inseamna ca nu esti inca impacat cu eul tau interior iar, daca cubul este transparent, atunci inseamna ca ai tendinta de a lasa oamenii sa iti cunoasca sufletul iar acestia iti pot citi mintea foarte usor. raportul intre cub si desert este de fapt raportul intre tine si lume. Cum te vezi tu in aceasta lume. Cu cat raportul este mai mare, cu atat si egoul tau este mai mare! Un raport mc inseamna ca recunosti ca esti doar o mica parte din aceasta lume si ca in afara ta sunt mult mai multe lucruri.

SCARA

Scara reprezinta prietenii tai. In cazul in care scara este rezemata de cub atunci poti spune ca prietenii tai depind de tine. Daca scara sustine cubul atunci tu depinzi de prietenii tai. Distanta dintre scara si cub reprezinta cat de apropiat esti de prietenii tai. Cu cat scara este mai aproape de cub, cu atat esti mai strans legat de prietenii pe care ii ai.

CALUL

Calul reprezinta sotul, iubitul, partenerul. Daca calul este apropiat de cub, atunci si voi sunteti unul langa celalalt. Daca calul este legat sau priponit, acest lucru inseamna ca tu esti cel/cea care vrea sa detina contolul in aceasta relatie. Impresia facuta asupra calului nu reflecta altceva decat sentimentele si impresiile legate de partenerul tau.

FURUNA

Furtuna reprezinta obstacolele din viata ta. daca furtuna este stationara si foarte aproape de cub, atunci astepti multe obstacole in viata ta. Daca furtuna este mica si trecatoare, atunci si obstacolele din viata ta sunt la fel..mici.

FLORILE

Florile reprezinta descendentii…copiii pe care ii ai sau vrei sa ii ai. Daca ai vazut mai multe flori inseamna ca vrei mai multi urmasi. Cu cat florile sunt mai aropiate de cub, cu atat esti mai apropiata de copii. Culorile florilor reprezinta sentimentele pe care le ai fata de acestia.

Daca vrei sa afli mai multe despre ceea ce spun culorile, o poti face citind un articol mai vechi din acest site.